Besök vår fysiska butik på Roslagsgatan 14

Urskogs Brädor - För nybörjare som proffs

Alla våra olika modeller passar alla typer av skateåkare, både som nybörjare och proffs. Alla våra skateboards, longboards & mini-skateboards har speciella användningsområden som kan passa din åkning bättre än någon annan modell. 

Frö - Den minsta brädan i vårt sortiment i och med att brädan är så kort så är den väldigt bra för lite mindre personer. Då mindre personer inte står lika bredbent som en vuxen så blir längden på brädan anpassad till lite yngre personer. 

Men den fungerar minst bra för en vuxen person med. FRÖ är väldigt enkel att ha med sig och är perfekt om du vill ner till affären lite snabbt för att handla, eller om du är en person som gillar att resa så är FRÖ ditt perfekta ressällskap. Den går nämligen ner i din ryggsäck.

 


Barr & Gren - Våra två skateboard cruisers, dessa två brädor passar dig som har bakgrund inom skateboard eller dig som vill lära dig att göra tricks. Barr har en så kallad tail eller kicker. Tack vare den kan man göra olika tricks, det mest klassiska tricket är ollie. En ollie är när du gör ett hopp med med brädan. Gren däremot har kickers både fram och bak, vilket betyder att du kan göra många fler tricks när du även har en nose på brädan. Att kunna göra enklare tricks som ollie kommer underlätta din åkning då du inte blir begränsad att hålla dig på en o samma väg hela tiden utan kliva av brädan. 


Sticka & Pinne - Dem här två brädorna är våra två mest surfinspirerade longboards, dessa två är så kallade pintail brädor och är bäst lämpade för lugnare cruising. Dessa brädor är mer eller mindre samma modell, det är bara storleken som skiljer. Sticka är mindre och Pinne är stor. Så om du är en person som helst bara vill glida runt på din bräda och inte göra tricks eller åka i stora backar så är dem här modellerna ett perfekt val för dig.

 


Vidja  & Stubbe - Är två modeller som kallas för droptrough brädor, det betyder att du monterar den övre delen uppe på brädan istället för under den som man brukar göra. Detta för man för att man vill få en lägre bräda som lämpar sig bättre i downhill (åka i backar). Brädans låga tyngdpunkt gör att du kommer upp i högre farter och du minskar risken för att brädan ska börja wobbla. En annan fördel med att ha en lägre bräda är att du kan åka längre distanser, då du belastar dina knän mindre med en lägre. Dessa brädor lämpar sig även bra för dig som vill göra slides i kurvor, man vrider upp brädan för att ta kurvan med en sladd till exempel.

 


Kvist - Är en blandning av en cruiser och en downhillbräda, denna bräda passar dig som gillar att cruisa runt men gillar att åka lite backar då och då. Med denna bräda kan du välja två olika sorters hjulbas då brädan har extra skruvhål för trucken så du kan justera längden på hjulbasen. Denna bräda har även utökad svängradie då vi har gjort mer utrymme vid hjulen för den. 

 

Stäng

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Kundvagn

Din varukorg är tom
Handla nu