Besök oss i vårt showroom på Roslagsgatan 14 i Stockholm

Urskogs Brädor - För nybörjare som proffs

Alla våra olika modeller passar alla typer av skateåkare, både som nybörjare och proffs. Alla våra skateboards, longboards & mini-skateboards har speciella användningsområden som kan passa din åkning bättre än någon annan modell. 

Frö - Den minsta brädan i vårt sortiment i och med att brädan är så kort så är den väldigt bra för lite mindre personer. Då mindre personer inte står lika bredbent som en vuxen så blir längden på brädan anpassad till lite yngre personer. 

Men den fungerar minst bra för en vuxen person med. FRÖ är väldigt enkel att ha med sig och är perfekt om du vill ner till affären lite snabbt för att handla, eller om du är en person som gillar att resa så är FRÖ ditt perfekta ressällskap. Den går nämligen ner i din ryggsäck.

 

                                                  

 

Barr & Gren - Våra två skateboard cruisers, dessa två brädor passar dig som har bakgrund inom skateboard eller dig som vill lära dig att göra tricks. Barr har en så kallad tail eller kicker. Tack vare den kan man göra olika tricks, det mest klassiska tricket är ollie. En ollie är när du gör ett hopp med med brädan. Gren däremot har kickers både fram och bak, vilket betyder att du kan göra många fler tricks när du även har en nose på brädan. Att kunna göra enklare tricks som ollie kommer underlätta din åkning då du inte blir begränsad att hålla dig på en o samma väg hela tiden utan kliva av brädan. 

                             

       

Pinne - Den här brädan är vår mest surfinspirerade longboard, en s.k pintail bräda och är bäst lämpad för lugnare cruising. Så om du är en person som helst bara vill glida runt på din bräda och inte göra tricks eller åka i stora backar så är den här modellerna ett perfekt val för dig.

 

                                                 


 

Stäng

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Kundvagn

Din varukorg är tom
Handla nu