Besök oss i vårt showroom på Roslagsgatan 14 i Stockholm

Om Urskog

Urskog Cruisers och Longboards

Produktion & Tillverkning 

Urskog är tillverkade lokalt i Sverige med en kärna av Nordisk Björk tillsammans med ytfaner i ekologiska träslag som substitut för själva grafiken. 

Varje bräda pressas en åt gången (single press) för att kunna säkerhetsställa maximal kvalité och hållbarhet. 

Unika 

Alla modeller är numrerade i en unik serie och signerade av ägaren, Christoffer Stivén. I och med att våra grafiker är ådringen från de träden vi använder oss av så blir ingen bräda den andra lik då ådringen i träet förändras genom stocken som används, varje faner är unikt.

Historia 

Vi startade bygga våra egna brädor 2006 och har sedan dess utvecklat vår produktion till att idag ha en kapacitet till över 20.000 brädor/år. 

Fördelar (USP)

Urskog är tidlöst. Vår modell Pinne har varit med sedan starten 2006, och är i princip oförändrad sedan dess, fortfarande en av våra storsäljare. Träslagen vi använder oss av istället för grafik talar sitt tydliga språk, elegant och utan motiv kan de aldrig bli omoderna. 

Om vi skulle ta bort en modell eller träslag så gör vi det med väldigt lång framförhållning, detta för att alla produkter från Urskog som finns på marknaden alltid skall vara aktuella. 

Inga utsvängningar

Vi är noga och försiktiga med vilka vi samarbetar med, både retailers, influencers och colaborations. Urskog har redan funnits i 15 stabila år och vill fortsätta vara stabila i minst lika länge till. Kvalitetssäkert I och med att vi har vår egen produktion med väldigt få personer inblandade och en noga kvalitetskontroll i varje moment så håller vi vår kvalitet och minimalt med reklamationer.

Kvalitetssäkerhet

I och med att vi har vår egen produktion med väldigt få personer inblandade och en noga kvalitetskontroll i varje moment så håller vi vår kvalitet och minimalt med reklamationer.

Komponenter

Alla komponenter på Urskogs kompletta brädor följer detta kvalitetstänk. Vi kan leverera samtliga av våra produkter som deck, komplett i delar eller färdigmonterade. Urskog äger varumärket North Best co. Som tillverkar alla komponenterna till brädorna, där vi har plockat fram produkter av bästa kvalitet som också lirar perfekt med Urskog´s produkter. Det enda vi i dagsläget inte tillverkar själva är truckarna till brädorna av den enkla anledningen att truckar är vad som är mest kritiskt för konsumenten, en bra välkänd truck höjer varumärket.

 Kolla videon nedanför för mer info om oss!

Stäng

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Kundvagn

Din varukorg är tom
Handla nu